Vår butik

Välkomna till Blå Lotus! Vår butik har funnits i många år och startades på grund av ett intresse för asiatisk inredning. Det hela började på en resa till Kina med en kompis. Båda blev förtjusta i kulturen, hur de levde och hur inredningen såg ut så klart. När vi kom hem till Sverige igen började vi sakta införa den inredningen i våra egna hem men det var inte tillräckligt. Vi samlade på en hel del möbler och till slut blev det så mycket att vi bestämde oss för att skapa en butik. Nu kan alla njuta av den orientaliska stilen och sätta den prägeln i sina hem. Vår vision om att sprida den orientaliska stilen har blivit verklighet. Vår butik har besökare från hela Sverige eftersom vi erbjuder unika möbler inom den orientaliska stilen. Hos oss finns det alltid något speciellt att fynda. Det är lätt att komma hit oavsett om ni åker med kollektivtrafik eller kör själv.

VI erbjuder allt möjligt inom inredning: bord, stolar, hyllor och speglar. Sortimentet kan däremot variera eftersom det säljs unika möbler som inte massproduceras. Det gäller alltså att hugga tag i det du tycker är fint, annars riskerar du att det inte finns kvar nästa gång man besöker butiken.

Förutom möbler går det även att hitta mindre detaljer till hemmet: ljuslyktor, porslin, vaser och ljus. Porslinet är handmålat och ger en personlig känsla till hemmet. Precis som med möblerna finns det inte mängder av detta i butiken så passa på och fynda om du ser något snyggt.