Inreda på kontor

Inredning är något av det roligaste som finns, tycker i alla fall vi på Blå Lotus. Oavsett om det gäller att inreda en lokal eller ett helt hus finns det en härlig känsla med att se något växa fram. Vi arbetar inte endast med att sälja asiatiska möbler utan är även experter på inredning. Vi har fått många uppdrag som varierat otroligt i både stil och känsla. Något vi får mycket förfrågningar om är att inreda kontor. Det skiljer sig lite från att inreda ett hem eftersom det ska ge en annan känsla.

Förmedla inspiration och lugn

Något vi alltid fokuserar på när vi inreder är färg. Det behöver inte vara att man målar alla väggar utan det räcker med detaljer, möbler och textiler i färg för att det ska pigga upp. På ett kontor behövs mycket inspiration och färg för att man ska må som bäst.

Vilka möbler som sa införskaffas är viktigt att fundera över. Skrivbord och bra kontorsstolar känns givet. Men allt annat som skåp, soffor, lampor och annat är också viktigt att tänka på. Hela omgivningen ska kännas trivsam, nästan som om man är hemma.

Avdrag för möbler i företag

I ett företag finns det möjlighet att göra avdrag för att hålla nere kostnader och minska skatterna. Möbler ingår faktiskt även i vad som är avdragsgillt men det finns vissa restriktioner. Konstverk, antika föremål och värdefulla musikinstrument är inte tillåtet att dra av för. Kostnaderna ska vara direkt kopplade till företaget vilket inte gäller inventarier med ett bestående eller ökande värde.

Att hålla reda på allt sånt är däremot svårt. Men det finns experter att få hjälp av när det dyker upp frågor och problem. För att hitta dessa experter kan man exempelvis ta hjälp av Revisor Malmö. De är experter på att hitta rätt lösningar till företa oavsett om det behövs en redovisningskonsult eller revisor i Malmö.

office-730681_1920

Add your Biographical Info and they will appear here.